Feriehus Mallorca?

Nordmenn elsker Mallorca, og spesielt populær er Alcudia og den fantastisk flotte Alcudiastranden. Veldig mange ønsker seg dit, og på grunn av vi har veldig stor forespørsel der, så har vi konsentrert oss mest om å finne feriehus på denne siden av øya.

Vi har ca 300 feriehus for utleie på Mallorca, men kun 1/3 av disse ligger ute på nettsiden vår. Grunnen til dette er at det blir for altfor mye å se gjennom så mange eiendommer. Derfor er det bedre at du kontakter oss og forteller hva du er ute etter før du gir opp. Husk at vi jobber med dette hele dagen og vet hva vi skal se etter. I tillegg er vi veldig godt kjent på Mallorca, og kan dermed også gi gode råd og veiledning som kan komme godt med.

Så ta kontakt og vi hjelper deg så godt vi kan.

Drømmeferien er her!

Kontakt oss gjerne her:

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne et passende feriehus eller ferieleilighet på Mallorca? Da kan du kontakte oss her, eller sende oss en e-post til info@mallorcautleie.no

Ønsker du å booke et feriehus eller ferieleilighet, så gjør du dette enklest inne på selve annonsen ved å klikke på «kontakt utleier». Vi bekrefter bookingen så fort som mulig på e-post, også i helgen.