Pollensa – Lekkert townhouse m/4 soverom til leie i gamlebyen (MU1372)

Plaza Mayor Pollensa
Fra1.672 €/pr.natt
 • Detaljer
 • Beskrivelse
 • Adresse / Kart

Detaljer

 • Bolig ID: 00001
 • Soverom: 4
 • Baderom: 3
 • Boligtype: Enebolig
 • Boligstatus: Til leie

Beskrivelse

Beskrivelse

Lekkert nyrestaurert townhouse til leie 200 meter fra Plaza Mayor i gamlebyen i Pollensa. Huset er nylig totalrenovert, og de har klart å beholde den opprinnelige essensen av huset, og materialene som er brukt er av høy kvalitet.

Interiøret i huset er moderne, komfortabelt og lyst. Den har en blanding av hvite vegger og tregulv. Det er en fin kombinasjon mellom tradisjonelle mallorcanske arkitektoniske elementer og moderne designmøbler.

Ved inngangen til huset kommer en til en vakkert møblert stue. Det åpne kjøkkenet er også av moderne stil, og er utstyrt med oppvaskmaskin, elektrisk ovn, komfyr og kjøleskap med fryser.

Fra første etasje fører også en glassdør til baksiden av huset, hvor vi finner en terrasse hvor bassenget også er, og et avslapningsområde med solsenger.

I første etasje finner en tre av de fire rommene som er i huset. To doble og et med dobbeltseng. De to dobbeltrommene deler bad med badekar, mens dobbeltrommet har eget bad.

I øverste etasje ligger hovedsoverommet, med bad med dusj en suite og et lite omkledningsrom. Alle rommene har AC, tregulv, garderober og er ellers nøytralt møblert. Det er også en annen terrasse med fantastisk utsikt.

Kort sagt, en sentral og elegant villa som ligger i Pollensa, en av de mest attraktive og mest tradisjonelle landsbyene på øya. Dette er det perfekte valget for å nyte en mer autentisk ferie, og med strendene bare 10 minutter unna med bil, så er dette helt perfekt. Det ligger midt i hjertet av byen, bare 200 meter fra Plaza Mayor (med sitt fantastiske søndagsmarked, og med et stort utvalg av barer, restauranter og butikker), samt den berømte Calvario-trappen.

Vær oppmerksom på at gatene i gamlebyen er smale og derfor ikke er mest egnet for trafikk. Om man ikke ønsker å farte rundt på øya, så trenger en ikke leiebil når en bor her. Det går buss til strendene i Cala San Vicente og Puerto Pollensa (kun 7 km). Taxi er også et alternativ. Koster veldig lite å ta taxi på Mallorca.

Ferihus Mallorca venter på deg.

———————————————————

DIVERSE INFO:

– Prisen inkluderer: strøm, sengetøy, håndklær, 1 barneseng, 1 barnestol, samt sluttrengjøring. Barneseng og stol, må evt. bestilles før ankomst.

– Sengetøy og håndklær byttes etter 1 uke.

– Turistskatt: turistskatten som myndighetene på Mallorca innførte i 2016, er ikke inkludert i leien. Gjelder for alle over 16 år, og betales under oppholdet.

– Security deposit: det betales ikke noe security deposit for denne eiendommen.

– Betaling: 25% av oppgitt leie forfaller til betaling via bankoverføring til norsk bank når bookingen er foretatt, unntatt for de som bestiller før ferieårets start. I disse tilfellene forfaller forskuddet først til betaling i januar ferieåret. Restbeløpet skal være innbetalt innen 6 uker før avreise.

Adresse / Kart

 • Adresse: Plaza Mayor Pollensa
 • By: Pollensa
 • State/county: Mallorca
 • Land: Spain

Booking

Laster kalender...
- Tilgjengelig
 
- Reservert
 
- Under behandling
Dato: ... - ...
Antall netter: ...
Sum leie: 0
- Turistskatt er ikke inkludert i leien (€2,20 pr. dag/ pr. person over 16 år), og betales kontant i forbindelse med innsjekking.
- Se regler for avbestilling under "Beskrivelse".

Fornavn*:

Etternavn*:

E-post*:

Telefon:

Antall voksne (fra 16 år):

Antall barn (under 16 år):

Detaljer:

 

captcha

Kontaktinformasjon

Mallorcautleie
Mallorcautleie
(+47) 40 07 50 85
Facebook

Jeg ønsker informasjon om denne boligen

Bestill visning av boligen her

Din informasjon